Lajm

Gruaja shqiptare Iind gjashtënjakë në Zvicër/ Shteti nuk kursehet fare, i bën foshjave dhuratën e madhe..!

pazakontë është rasti i një shqiptareje, e cila ka lindur gjashtënjakë. Nëna nga Prishtina ka lindur gjashtë fëmijë në Zvicër dhe shteti zviceran duket se është mjaft i lumtur për këtë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Për këtë, shteti zviceran ka vendosur që të kryejë të gjitha detyrimet për të gjithë fëmijët deri në moshën 18 vjeçare, duke përfshirë edhe shkollimin.Nga spi’tali, bëhet me dije se nëna është mirë me shëndet dhe foshnjat po ashtu. Gruaja shqiptare Iind gjashtënjakë në Zvicër/ Shteti nuk kursehet fare, i bën foshjave dhuratën e madhe..!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet