Lajm

Gjermani: 1200 € për 120 persona, Ja si do të funksionojë

120 njerëz në mënyrë që të testojë të ardhurat themelore universale në vend.Një e ardhur themelore universale e financuar nga qeveria shihet si një zgjidhje e mundshme për të kompensuar vendet e humbura të punës nga teknologjia./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Studimi po kryhet nga Instituti Gjerman për Kërkime Ekonomike. Do të zgjasë për tre vjet dhe do të financohet nga donacione private.120 personat që do të përfshihen do të kenë qëndrimet dhe sjelljet e tyre të monitoruara nga studiuesit. Ata nuk do të duhet të japin llogari për mënyrën e shpenzimit të parave të tyre, transmeton Scan,/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet