Lajm

Fieraku bën rrëfimin rrëqethës: Kapa gruan me komshiun, po do ta ha turpin me bukë për

Para 12 ditësh unë u ktheva nga puna më herët se zakonisht. Pasi hyra në portën e kopshtit dhe më pas në banesë, pashë derën e dhomës së gjumit hapur. Dëgjova dhe zhurmë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Zgjata kokën të shikoja, por shtanga në vend. Bashkëshorten time e kapa mat me komshiun tonë. M’u errën sytë, çfarë të bëja? Në të qindtat e sekondës mendova për fëmijët. Komshiu u ngrit dhe iku nga shtëpia ime, ndërsa gruaja ime nuk foli. Nuk kisha çfarë të bëja. Më hipi gja ku në kokë dhe nuk e doja veten.”/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet