Lajm

Bukuroshja i bën ‘zogvt’ gjënë e çudtshme, për të kënaqur të dashurin

Është një dhuratë në fakt, që edhe nëse keni 100 mundësi, me gjasë do ti çoni të gjitha dëm në përpjekje për ta gjetur…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Behët fjalë për një “zbardhim të vag inës”.“Pasi kam festuar ditëlindjen time të 31 në Paris, dukej si koha ideale për të trajtuar veten, dhe Freddy-n, me një vaginë më të ndritshme, më rinore. Ne po i afrohemi së bashku përvjetorit tonë të parë, dhe një vag inë e re e ndritshme, rozë, dukej dhuratë ideale për t’ia dhënë të dashurit tim”, është shprehur për “The Sun” e reja, e cila tashmë ka fiksuar një takim për procedurën mjekësore, që sipas saj, do të ndezë më shumë jetën në shtrat./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet