Lajm

A i kanë trutë në vend/ Vajza 23-vjeçare bën rrëfimin e sikletshëm: Jam në lidhje me një burrë të martuar, nuk ma ndjen fare

Nuk e kisha idenë se në çfarë po hyja kur fillova një lidhje me një burrë të martuar. Nuk është se kam pasur qëllimin dhe as nuk kam pasur një përvojë të tillë më parë. Mbase sepse nuk e dija se çfarë po hyja. Thjesht nuk mendova, megjithëse jam shumë i kujdesshëm në gjithçka tjetër në jetë, filloj t’ia rrëfej një lexuesi./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Unë nuk e doja fare. Ai nuk ishte tipi im, dhe mbase kjo ishte arsyeja e pakujdesisë dhe pakujdesisë sime, sepse unë nuk ndieja rrezik nga ana e tij. Ai ishte shumë i këndshëm, i mirë, i këndshëm, interesant, argëtues dhe simpatik. Më zvarriti ngadalë nën lëkurën time. Kur ai filloi të më joshte drejtpërdrejt, unë refuzova sepse nuk doja të kisha lidhje me një burrë të martuar. Dhe pastaj ai filloi me historinë se ai ishte i pakënaqur në martesë, dhe unë i besova atij./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet