Lajm

6 zakone të burrave që po dëmtojnë “zogun” tuaj. Numri 3 është shumë i keq edhe nëse…

Ama duhet ta dini se gjatë këtij përqafimi të mrekullueshëm, ka shumë gjëra që mund të dëmtojnë pjesët tuaja pr/ivate vajza dhe gra. Edhe pse ju mund të kujdeseni shumë për gjërat tuaja pri/vate, ekziston mundësia që partneri juaj të mos përfshihet në të njëjtën mënyrë. Mos lejoni që intensiteti i momentit të llogaritet më shumë se sa shëndeti juaj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këtu janë disa zakone të partnerit tuaj që po dëmtojnë vag.inën tuaj: Heqja e qimeve/ Nëse ju dhe partneri juaj e keni zakonin e dep/ilimit të zonave tuaja int.ime, rekomandohet fuqimisht që të mos bëni dashuri gjatë 24 orëve pas heqjes së qimeve pasi poret mbeten të hapura, kështu që zona është super e ndjeshme dhe shumë e prirur ndaj in.feksioneve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet