Lajm

41-vjeçarja me gjokѕin më të madh рublikon foton e vjetër, do mbeteni pa fjale

Allegra Cole ka publikuar një foto të realizuar 20 vite më parë. Në vitin 1999 ajo ishte mjaft natyrale, ku shihet me bikini dhe trupi i saj i bonifikuar. Por ditët e sotme 51-vjeçarja ka pësuar ndryshimin drastik si në trup ashtu dhe në pamje.Ish-mësuesja e pianos iu nën shtrua opera cioneve të shumta për të rritur gj oksin e saj duke përdorur 4,600 implante CC.Shikovid me poshte:

Ajo është kthyer në bjonde, ka rritur të pasmet e saj, ka fryrë buzët dhe ka bërë bo tox. Në total Allegra ka shpenzuar rreth 75,000 dollarë me këto ndër hyrje.Ajo ka publikuar foton e realizuar në vitin 1999 dhe bën krahasimin e trupit të saj.“Si mendoni se do të dukem në vitin 2029? Unë atëherë do të jem 60 vjeç”, ka shkruar në mbishkrimin e fotots Allegra. Kjo foto është pëlqyer shumë nga ndjekësit të saj dhe e kanë komplimentuar për pamjen.