Lajm

Vetëm 11 ditësh dhe me dhëmbë? ‘Zbulohet’ e vërteta e videos që po ‘çm.end’ rrjetin (Video)

Vetëm 11 ditësh dhe goja e foshnjes është e mbushur plot me dhëmbë, apo…Kur bebet i marrin në dorë baballarët, ndodhin situata nga më të paptirutat dhe më komiket. Kjo është e vërteta e videos që po “çmen.d” rrjetet sociale/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai ka filmuar djalin e tij me një nga filtrat e shumtë që ofrohen nga disa aplikacione.Rezultatet? Shikojeni vetë dhe do qeshni me lot.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit