Lajm

Thirrjet e vogëlushes gjatë tër.me.tit që i p.re.ku të gjithë: ‘Mami, nuk dua të v.d.es!’

Të q.ar.at dhe thirrjet dë.sh.përu.ese të saj “Mami, nuk dua të v.de.s” kanë pre.kur zem.rat.Video është filmuar nga nëna e vajzës, e cila ten.ton.te të qetësonte fëmijët.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….

Të.rme.ti me madhësi 6.6 që ndodhi afër Seferihisar në Izmir u ndie në shumë qytete, përfshirë Stambollin dhe Bursën.Të.rm.eti prej 15 sekondash, shkaktoi shkat.ërri.m të madh, veçanërisht në Izmir dhe rrethet e tij. Qytetarwt pwrj.etua.n momente të fr.iksh.me./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet