Lajm

Tër.me.ti tr.agj.ik/ Dy adoleshentët u gjetën të përqafuar nën rrë.no.ja, prindërit: Nuk kemi fjalë dhe nuk kemi më l.o.t në sy

Në kohën e tër.me.tit, studenti 17-vjeçar përqafoi të dashurën e tij 15-vjeçare për ta mb.roj.tur, por pa imagjinuar se të dy do të ndër.roni.n jetë, djali nën rrë.no.ja dhe vajza pak orë më vonë në spi.tal./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Babai i Arisit është shprehur se ka kuptuar që diçka nuk shkonte kur ka telefonuar të birin pas tër.me,tit dhe ai nuk është përgjigjur. “Ata ishin dy fëmijë të dashur. Djali im ishte i lumtur që ishte me Claire. Ata u larguan të përqafuar nga kjo botë. Ai e përqafoi atë edhe në momentin e fundit”, – kanë qenë fjalët prekëse të babait të 17 vjeçarit.Gjithashtu, përmes një shkrimi në Fa.ce.bo.o.k, i ati i djalit i pr.e.k.u të gjithë://Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….