Lajm

Si e zbuloi nëna cfarë bënte mësuesja me djalin e saj 14-vjeçar

Pati ma.rrëd.hë.nie se. k.su…a.le me një nx ënësin e saj dhe për këtë arsye u de n.on.c.ua nga nëna e të m.itu.ri.t, duke përfunduar në pr. an.g.a./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

23-vjeçarja Monica Elizabeth Young, mësuese e gjeografisë në Sidnei të Australisë, kr.eu ma…rr.ëdh.ënie se …ks.u.ale me një 14-vjeçar, të cilit i kishte dërguar një sërë mesazhesh me pu .llë të k.u qe, me përmbajtje të forta se …k.su….a..le.Lidhja mes saj dhe nxënësit të m..itur u zbulua nga nëna e djalit, e cila pa në telefonin e të birit mesazhet e tu.r..ps..hme, duke e de .non…, për tu arr.es.tua…r këtë të hënë.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….