Lajm

O Zot i madh tra gjedi! Djali dy vjeç dha shpirt nga sëmundja e ligë, dy prindërit i ja pin fund je tës/ Kishin lënë një letër që ta prek shpirtin

Humbja e një fëmije është gjëja më e keqe që mund t’u ndodhë prindërve. Asnjë fjalë nuk mund ta përshkruajë me të vërtetë shqetësimin që një nënë ose baba mund të ndiejë kur pasardhësit e tyre humbin jetën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një ngjarje shumë e rëndë raportohet nga Rumania. Djali i tyre humbi jetën nga një sëmundje e ligë. Prindërit e të voglit nuk mund ta përba llonin dhi mbjen dhe i dh anë f und jetës.Ata nuk mund ta përballonin dot se djali i tyre dy vjeç humbi jetën nga sëmundja e ligë. Prej ditësh askush nuk i kishte parë, familjarët njoftuan pol icinë. Kur u futën në shtëpinë e çiftit gjetën i gjetën të dy të p ajetë pranë djalit të tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet