Lajm

“O Shpirt, Dua Te Bëjmë S* Bashkë”, Gazetarja Ia L.Ypi Fatos Nanos Në Sy Të Gruas, Ja Ça I Bën Xhoaana

Gazetarja Rudina Demneri, e njohur nga të gjithë si Pa loma, ka rrëfyer sot në “Wake Up” për.p.laset më të forta gjatë karrierës së saj. Paloma mund të cilësohet pa fr.ikë si ikona e/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

in.cid.enteve live dhe për herë të parë, gazetarja ka rrëfyer situatat më të si.kletshme. “Unë për shembull i thashë Fatos Nanos, a do bëjmë s.eks bashkë? Ndërkohë që kishte bashkëshorten aty. Dhe nuk e di, për një moment mendova se aty erdhi f.undi, do haja ndonjë s.huplakë ose nga ai ose nga ajo. //EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe