Lajm

Ngrihet në këmbë dhe e përqafon/ Ariut “sht.ang” ke.q turisten, shikoni reagimin e saj (Video)

Një grup turistësh në Meksikë janë përballur me një ari të zi, gjatë udhëtimit në një park ekologjik.Ariu i ka prerë rrugën njërës prej grave, e cila arrin të ruajë qetësinë duke mos bërë asnjë lëvizje që mund ta frikësojë kafshën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Dy burra filmojnë episodin e rrallë nga distanca dhe dëgjohen teksa thërrasin me zë të lartë për ta trembur ariun.Por mesa duket kafsha kurioze do vetëm të luajë. Ndiqni pamjet//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….