Lajm

Ne e dinim për shqiptare/ Eleni Foureira e thotë hapur: Atdheu im është Greqia

Ndërsa për Greqinë ajo ka thënë se vendlindja e saj dhe e gjithë jeta e saj, dhe se edhe buka kishte shije tjetër./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Këngëtarja Eleni Foureira në një intervistë ka treguar se përse në fillimet e saj nuk ka treguar që ishte shqiptare.Ajo fillimisht ka thënë se është me origjinë latine, ndërsa më vonë ka pranuar se është shqiptare. Eleni ka rrëfyer se nuk ka treguar se është shqiptare, pasi kishte fr ikë se nuk do të pranohej nga shoqëria për shkak të origjinës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet