Lajm

Ndodh edhe kështu/ Gruaja ndahet nga burri, martohet me djalin e tij

Një grua në Rusi ka lënë burrin dhe është martuar me djalin e tij, nga martesa e mëparshme.Marina Balmasheva është 35-vjeç, ndërsa djali i ish-bashkëshortit është 20 vjeç, me emrin Vladimir Savjarin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në fakt një diferencë e tillë në moshë është paksa e papranueshme në Rusi.Marina ishte martuar me babanë e Vladimirit, Alexei, i cili tani e ak.uz.on për jo.shj.en e djalit të tij, por ajo e mohon.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….