Lajm

Kjo Situate Aspak E Këndshme Ka Ndodhur Për Një Taksist Në Moskë,Rusi.[VIDEO]

Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çi fti dhe shkoi menjëherë për ti marrë. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë. Ndiqni videon më poshtë.Kjo situate aspak e këndshme ka ndodhur për një taksist në Moskë,Rusi. Ai iu përgjigj një telefonate të një çifti dhe shkoi menjëherë për ti marrë. Por pak minuta pasi nis udhëtimin ai sheh një skenë të pakëndëshme në sendiljen e pasmë.//EKSKLUZIVE vetem ti mundesh ta shikosh videon,duke shtypur ne rek,la.men 5 sekondshe