Lajm

Ka Patur Shpirt? Ja Kush Ishte Shqiptari Që Nxirrte Dy M,Otrat Në Rrugë Për Të Kë,Naqur B,Urrat E Botës

Në prangat e p olicisë në Napolit ka përfunduar një 39-vj eçar me origjinë shqiptare.Sipas mediave italiane, bëhet me dije se është ar restuar shtetasin Bashkim Allciu, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

nën akuzën e kri meve të skll avë rimit. Ato mbërritën në Itali me shpresën për të punuar, por përfunduan duke dukë kënaqur burrat e botës në zonën Giugliano në Campania.Në kurriz të burrit, i cili ishte arr estuar ndërsa do të merrte vajzat në fund të “ndërrimit” të turnit të punës 17 korrikun e kaluar, u mblodhën prova të mëtejshme në rrjedhën e heti meve..Shtjjypp rrekllamenn me posshtte dhe shiikjoo vijjdeon e plotte.