Lajm

I tha do të marr për grua/ Blerimi ofendon keq Antonelën: Femër që rri me këmbët hapur

Ajo tha se është ndjerë e ofenduar prej tij dhe Antonela u shfaq shumë e prekur e kërkoi të largohej nga studioja. Blerimi nga ana e tij u shpreh se dhe Antonela e ka ofenduar disa herë dhe i kërkoi falje, por shtoi se ajo bën rolin e vik ti mës. /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Mos luaj rolin e vik timës. Kjo më ka ofenduar disa herë mua, por unë nuk i kam thënë asgjë. Edhe kjo më ka thënë në prapaskenë mbylle gojën. Kjo i fillon gjithmonë sh erret, sepse ose është xheloze ose do të më sulmojë me çdo kusht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet