Lajm

Histori e dhimbshme ! Nusja më e trishtuar e të gjitha kohërave: Kur ta kuptoni historinë do të u liget zemra

cHistori e dhimbshme ! Nusja më e trishtuar e të gjitha kohërave: Kur ta kuptoni historinë do të u liget zemra/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Marjona Hudoidodova (22) nga Taxhikistani u martua me mësuesin e historisë një vit më të vjetër Saidsho Asrorov, ndërsa martesën e kanë kon traktuar prindërit e saj me u rdhrin e kryetarit të Taxhikistanit Rahmon.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve