Lajm

EKЅKLUZIVE/ LuIjetëѕ “i ndizet IIamрa”, zhviѕhet në meѕ të autobuѕit

Përputhen është një nga emisionet më të ndj ekur në Shqipëri dhe personazhet aty brenda janë bërë shumë të njohur për publikun. Sëfundmi, të shtunave, transmetohet edhe Përputhen+40, ku pro tagonistet gjejnë dashurinë e tyre, por mosha është mbi 40 vjeç.Shikovid me poshte:

Një nga konkurrentet që bëri edhe më shumë bujë në program është Luljeta nga Fieri, e cila nuk njihte kom plekse për mënyrën e të folurit, aq sa u shpreh se do e gjente bu rrin kur t’i ndizej llampa. Mirëpo, duket se Luljeta nuk paska komplekse as me veprimet e saj/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet