Lajm

E NGACM0l nga të pąsmet, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja…(VIDEO)

E NGACM0l nga të pąsmet, biznesmeni nuk e priste atë që do i bënte studentja /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Video e mëposhtme tregon momentin kur një studente kap për gr yke një biznesmen, i cili e kapi nga të pasmet në tren.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…