Lajm

Beri o.per.aci.on gj.ok.sin, v.des pas 17 ditesh nena e tre femijeve

Një nënë e tre fëmijëve ka ndërruar jetë 17 ditë, pasi bëri op.er.ac.ion gj.ks.in me dëshirën për të përmirësuar pamjen e saj.Louise Harvey, 36 vjeçe, v*i.q pasi pë.s.oi një m.p.iksj.e të g.ja.ku.t në gj.o.ks./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Harvey filloi të kishte kom.pl.ik.ime të frymëmarrjes dhe u dërgua menjëherë në sp.italin e Norëich, por ndërroi jetë disa orë më vonë.idhur me ngjarjen ka nisur një he.tim i detajuar, për të kuptuar se çfarë nuk ka shkuar mirë gjatë op.era.cio.nit.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit