Lajm

41 vjeçarja i me.rr jet.en vetes ditën që l.indi vajzën

Këtë fakt ajo e mbajti të fshe.htë. Bashkëshorti i saj ka thënë se “ne nuk dinim për çrr.eg.ul.limin, nuk dinim asgjë për të që ajo do të vizitonte mj.eku.n e përgjithshëm. Të gjithë fqinjët, miqtë dhe anëtarët e familjes menduan se ajo ishte normale”.//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….

“Ne shkuam në patinazh në akull të dielën para vd.e.k.j.es së saj, unë nuk pashë fare ndryshim tek ajo.Unë kam qenë me të gjatë gjithë kohës, e vetmja kohë kur kam munguar ishte kur isha në punë. Kemi kaluar çdo mbrëmje së bashku dhe fundjavat//Sht.ype në pjesën e rek.la.mës prit disa seconda edhe ju shfaqet video edhe fotot e lajmit….