Lajm

Vajza nga Laçi: Më çon SMS të ëmbla, më blen dhurata, por ai është i fejuari i…

Një vajzë thotë se po bie në dashuri me “mollën e ndaluar”. Ajo tregon se i fejuari i kushërirës po e josh dhe vajza ndodhet në dilemë. Kjo është historia e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Mua më ka zënë halli o njerëz. Jam një 18-vjeçare nga Laçi. Jam shumë e pashme dhe shumë e muhabetit. Kushdo më njeh, nuk rri më pa mua, kështu të paktën më thonë, se kam një natyrë shumë të afruar me njerëzit. Kam një kushërirë që është 25 vjeçe dhe është e fejuar.I fejuari i saj është 28 vjeç dhe është me shkollë të lartë dhe i pasur, sepse babin e ka patur drejtor me rëndësi. Unë me ta dal shpesh, sepse me kushërirën kam shumë lidhje. Që kur më vdiq babi, unë me atë kanë qëndruar shumë sepse na kanë ndihmuar edhe ekonomikisht./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet