Lajm

Vajza 18-vjeçare në haII të madh/ E kam të DASHURlN 52-vjeç dhe të martuar, fëmijët e tij më…

Jam 18 vjeqe ndersa i dashuri esht i martuar dhe ka 52 vjet , Kemi plane se bashku me ka then se kur ti mbush 21 vjet do te jetojme se bashku dhe –/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Përshëndetje nese ka mundësi ta postoni an onim.Kam shum dëshir qe historia ime të postohet në faqen tuaj.“Ndoshta ju do të më par agj yk oni keq, por po ju them që në fillim që s’më ka de tyr ua r për asgjë, unë e dua me gjithë shpirt. Jam 18 vjeçe dhe kam një lidhje me një burrë të martuar që është 52 vjeç.Ai më do shumë. Edhe unë e dua shumë. Ai më mban si princeshë. Gruan e tij nuk e do, por e mban për hatër të 3 fëmijëve./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet