Lajm

U martua për Ietra në Gjermani, por u TRONDlT kur e zbuIoi të vërtetën se burri i saj…

Kjo është historia e pazakontë e një çifti jetëshkurtër nga Gostivar, që nuk kishin një fillim të lumtur martesor.Por duke përfunduar edhe më keq./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

M.S, 24 vjeç nga Gostivari, ishte vajza e dytë e familjes së vjetër gostivarase që mbahen si familje e vjetër ku flasin turqisht.Në sezonin e verës me ardhjen e kurbetçarëve.24 vjeçarja në një nga kafenetë e qytetit e pa Gazin, djaloshin 30 vjeçar që jetonte dhe punonte në Gjermani. Bukuroshes 24 vjeçare i ra në sy ai pasi që kishte makinën e veçantë në Gostivar dhe që binte në sy./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet