Lajm

Sara nga shkodra: ja se Si ma mori shoqja e femijerise burrin, por unë ende kujdesem per vjehrrin dhe vjehrren e sėmurë

Një grua na ka rr ëfyer h istorinë e tr ishtë të je tës së saj, përmes një letre dërguar në faqen tonë në Facebook “ /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pa çka tr adhëtisë së të shoqit me mikeshën e saj më të mirë, ajo sërish nuk br a k tisi familjen. “Ka d himbje edhe d himbje. Por njeriu qenka i fortë. Jam një zonjë 43 vjeçe. Më kanë martu me sh kuesi që kur isha 17 vjeçe. Burrin e kam dashur dhe e dua. Nuk di nëse mka dashur, por them që kemi kaluar mirë deri para 4 vitesh. Kohë kur nisa punë në një fabrikë këpucësh, pas shumë vitesh shtëpiake sepse burrin nga Bushati e kam xhe loz. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…