Lajm

Policja e nxjerr jashte vetures per floke 20 vjecaren e cila nuk i bindej..shikoni reagimin qe ben ajo..(VIDEO)

Universiteti Shtetëror Humboldt po h eton videon tani virale të a rres tim it të një gruaje pasi u postua në Facebook të Dielën. Samantha Luna, /Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

20 vjeç dhe miqtë e saj u tër hoqën nga p olicët pranë kampusit të Kalifornisë veriore. Njëri prej tyre është arr est uar për nxjerrjen e kokës nga dielli dhe Luna nuk ishte e lumtur për këtë. Në video, ajo pyeti pol ic in pse po tregohej i pa sjellshëm. Kur polici u përgjigj duke thënë se ishte disponimi i saj që ishte mosrespekt, të dy u për les hën me fjalë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet