Lajm

Po ecnin natën pranë varrezave, çifti shok.ohet nga ajo që sheh[VIDEO]

Por, duket se ata nuk ishin vetëm dhe këtë e realizuan, pasi panë fotot që kishin shkrepur rrugës./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Kev dhe Liz Laine po ecnin pranë va rre zave të zonës, në Cowden të Kentit, kur pas tyre u shfaq një hije e çud itsh me që i ndoqi nga pas.Duke kontrolluar fotot në shtëpi, ata panë se brenda kësaj vorbulle të çu dits hme, në formën e një mjegulle, shfaqej fytyra e një gruaje dhe një djali, ashtu sikurse edhe fytyra të tjera, të gjithë me sy të zinj./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet