Lajm

Nëna e tij e kishte hedhur për ta mb ytur. Momenti emocional kur e shpëtojnë nga tubi i ujit …(VIDEO)

Zjar rfikësit në Kinë kanë shpëtuar një djalë të porsalindur të vendosur brenda një tubi ujërash të zeza që çojnë nga një tualet/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

.Banorët e një ndërtese apartamentesh në qytetin Jinhua, provinca Zhejiang, thirrën ekipet e shpëtimit të Shtunën pasi dëgjuan thirrjet e foshnjës.Shpëtuesit u përpoqën ta tërhiqnin foshnjën nga tubi por dë shtuan dhe përfunduan duke sha rr uar nëpër një pjesë të tubit në vend.Ata e çuan tubin në sp ital, ku u shk ëput me kujdes për të lës huar foshnjën./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet