Lajm

“Më h odhi në divan dhe u pu thëm si të çméndur”, dilema e 18-vjeçarit: Duhet ti tregoj shokut tim për s k sin fantastik me nënën e tij

Një 18-vjeçar është në dilemë se çfarë drejtimi ti japë jetës së tij pas një eksperience me nënën e shokut të tij të ngushtë. Në letrën ku i kërkon opinion psikologes Deidre, shpjegon se si ndodhi gjithçka dhe dëshiron të kuptojë nëse duhet ti tregojë mikut pasi i pëlqen kjo romancë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Letra: S*ksi me nënën e shokut tim të ngushtë ishte eksperienca më fantastike që kam përjetuar ndonjëherë. Por çarë ndodh nëse miku im e zbulon të vërtetën? Unë jam 18 vjeç, aq është edhe ai. Ndërsa nëna e tij është 34 vjeçe. Gjithmonë më kanë pëlqyer gratë e mëdha më shumë se vajzat e reja dhe mund të them se është nëna më fantastike./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet