Lajm

Luanës i përmendin ishin e Krenarit në emision/ Ja i si ka reaguar ajo

Ajo e duartrokiti këtë përgjigje të Labinotit, duke treguar se çfarë ka ndodhur në të kaluarën i përket të kaluarës dhe duke e pohuar atë që ai tha./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por, prisni sepse nëse kjo nuk iu duket një provë e mjaftueshme, një tjetër detaji do jua shuajë dyshimet.raporton se Luana e ka ftuar edhe në emision Dafinën, por ka qenë kjo e fundit ajo që nuk ka dhënë dritën jeshile…ende.Nuk e dimë nëse Dafina do jetë pjesë e emisionit këtë sezon televiziv, por diçka është e sigurtë: Nëse e pranon ftesën, ajo do jetë puntatat më speciale./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet