Lajm

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturë

Ky është gabimi më i shpeshtë që prindërit bëjnë kur fëmija ka temperaturëShumë prindër mendojnë se fëmija me t emperaturë të lartë duhet të qëndrojë në vend të ngrohtë dhe të djersitetc/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ky është një nga g abimet më të zakonshme të bëra nga prindërit.Ngrohja e tepërt e një fëmije me t emperaturë të lartë, vetëm sa mund të rrisë t emperaturën. Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…