Lajm

Këta politikanë shqiptarë nuk e kanë problem të jetojnë me dy gra…

Në shumë shtete perendimore, poligamia është e ndaluar me ligj.Në Kosovë, legjislacioni në fuqi nuk e lejon martesën me më shumë se një person. Por disa nga politikanët e vendit tonë, preferojnë poligaminë duke e shkelur ligjin./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Disa nga këta politikanë në kulmin e karrierës së tyre vendosen të bashkëjetojnë me aktore, modele por pa u divorcuar nga gratë. Këta politikanë kosovar janë Agim Çeku, Blerim Shala dhe Sami Lushtaku. Agim Çeku-në kohën sa ishte kryeministër, ish pjesmarrëse në Miss Kosova, Mimoza Hargji i rrembeu zemrën kështu që ai vendosi të bashkëjetojë me bukuroshen përkundër faktit që ishte i martuar dhe kishte dy djem të rritur./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet