Lajm

Ia lë djalit të të akuzuari të japë dënimin e tij, vendimi i fëmijës ishte ndryshe nga ç`pritej…!

Drejtësia është e verbër ,ose me sakte duhet të jetë. Megjithatë, të gjithë ne presim një lloj trajtimi preferencial. Veçanërisht nëse jane të afërmit tanë,ata që na gjykojnë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por për një baba të Rhode Island, në gjykatë për një shkelje të parkimit, doli që djali i tij te ishte më i ashpër se gjyqtari që kryesonte rastin e tij. Përgjigja e djalit të vogël, i fortë, por i drejtë, bëri që salla te shperthente ne te qeshura dhe e detyroi gjykatësin drejt një zgjidhjeje të butë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet