Lajm

Hungari: Kapen 23 kilogramë mar.ihu.anë brenda specave të turshisë në autobusin nga Kosova (VIDEO)

Dogana e Hungarisë e ka kapur një sasi prej 23 kilogramësh mar ih uanë të fshehur brenda specave turshi në autobusin nga Kosova./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Lajmin e ka bërë të ditur dogana e këtij vendi.Bi mët nar kot ike, doganierët ia do rë zu an pol ici së së bashku me një raport.Në autobusin nga Kosova ndodheshin dy shoferë dhe 24 pasagjerë.Nuk dihet nëse janë ndalur që të gjithë apo jo.Poshtë mund të shihni aksionin e Doganës hungareze:/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet