Lajm

Historia e dhimbshme e gruas së re: Ndihem e turpëruar nga ajo që po më bën burri

Ndihem aq fajtore që e lashë bashkëshortin tim të më trajtonte dhe më rr.ahte kaq keq. Unë jam aq e pakënaqur, por nuk kam besim t’i them atij se si ndihem./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ai është mbizotërues dhe nuk më lejon të flas me askënd. Ai më thotë çfarë duhet të vesh dhe se sa herë duhet të shkoj në supermarket. Nëse ai bën një punë të vogël në shtëpi, ai pret një medalje. Ai është 36 vjeçar, ndërsa unë jam 32 vjeçare.Burri im punon jashtë vendit dhe kthehet çdo tre muaj për katër ditë. Ai më merr në Skype çdo herë që ai dëshiron dhe gjithmonë përfundon kur dëshiron./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet