Lajm

E keni ndjerë apo e i keni parë? Ja cilat janë 10 shenjat që tregojnë se Zoti dhe engjëll po u mbron dhe kujdeset për ju

Sipas disa besimeve, të gjithë kemi një engjëll mbrojtës. A është sinjë udhëzues shpirtëror që ju mbr on nga e keqja dhe ju ndihmon të kapërceni pe ngesat.Por e dini që ka disa shenja për të kuptuar se ju një engjëll ose Zoti po ju mbron? Po janë 1o shenja që e tregojnë këtë gjë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Shenja e parë: Ai ju viziton shpesh në ëndërrat tuaja dhe ju bëni një gjumë të qetë nëse kjo ndodh.Shenja e dytë: Ju shikoni forma të çuditshme. Shikoni drita të forta, pika që ndriçojnë dhe këto nuk janë lojëra që u bëjnë sytë tuaj, por tregojnë se ose Zoti ose një engjëll po ju mbron./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet