Lajm

Çudit kuksianja: Çdo natë burri më bën diçka që e dua “non stop”

Ama ky nuk është rasti i këtij burri, gruaja e së cilit i është shumë mirënjohëse për përkujdesjen që tregon ndaj saj dhe fëmijëve të tyre. Kjo është historia frymëzuese e rrëfyer./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

“Unë kam burrin më të mirë në botë. Jam gruaja më me fat që e kam dhe dashtë perëndia të kemi gjithmonë shëndet sepse pa të nuk kam jetë.Jam një zonjë kuksiane dhe jam e martuar prej 20 vitesh. Kemi dy fëmijë si yje dhe jemi familje e lumtur.
Burri im është modeli i mashkullit që duhet ndjekur. Sepse lexoj këtu tek ju vetëm femra që ankohen për të dashurit dhe burrat e tyre, por ka edhe meshkuj shqiptarë që janë shumë të dashur dhe të përkushtuar në familjet e tyre./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet