Lajm

Ajo “Më tha jam e vi.rgjër, kur e kapa me gjyshin nga Laçi më luajti…”

Nuk u zihet besë femrave sot. Jam një djalë 34 vjeç dhe para 8 muajsh u njoha me një 25-vjeçare po nga qyteti im./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Në bisedat e para më tha që nuk kishte patur kurrë marrëdhënie, edhe pse nuk e besova me kalimin e bisedave e nga mënyra si më rrinte larg e besova.Dreqi e mori pse duhet të më gënjente. Unë nuk e doja patjetër të vi.rgjër, por tani më duket më e ulët se femra më e ulët në këtë botë.Muaj kaluan dhe normal disa herë i kërkova që të avanconim lidhjen tonë. Ajo më thoshte që nuk jam gati, nuk jam gati./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet