Lajm

5 gj ëra që nëse femra i kryen në íntím ítet, mashkulli do ulet në gj ùnjë

Të gjithë meshkujt imagjinojnë vazhdimisht femrën e tyre ideale. Gjithkush dëshiron të jetë e bukur, e zgjuar, punëtore, argëtuese, spontane dhe pavarësisht nga gjithçka super e këndshme./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Por shkurtimisht, E DASHURA JUAJ IDEALE do të várèt shumë nga mosha juaj, nga prioritetet dhe nga interesat tuaja.Pavarësisht nga të gjitha cilësitë që mund të ketë vajza e ëndrrave tuaja, ju gjithmonë mund të zgjidhni midis këtyre 5 stereotipeve të grave. Të gjitha vajzat përshtaten me një nga këto etiketa. Identifikoni kandidaten tuaj.Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…