Lajm

ZHVlSHET Iive Gjatë Emisionit Moderatorja Shqiptare Në “Mbrëmjet E Lajmeve”[VIDEO]

Në mediat botërore çështja e zhveshjeve të moderatoreve tani më nuk është tabu, mirëpo siç duket e mediat vendore janë duke e ndjekur një trend të tillë./Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Çështja e klikimeve tani më është bërë pjesë e pandashme si tek mediat poashtu edhe tek njerëzit e thjeshtë.Çdo gjē krijohet, postohet, shkruhet për të vetmen arsye për të ardhur deri tek klikimi.E njëjta ka ndodhur edhe në një emision vendor ku u trajtua kjo çështje si moderatorja zhveshet gjatë emisionit live, gjë e cila është e rrallë për ne…. per me teper sht1p mb1 re1kame1n me p0shte dhe ju del v1dj0 e saj