Lajm

SkandaI/ Mësuesja shqiptare kap nxënësin dhe i fut duąrt P0SHTË pantaIIonave dhe e…

SkandaI/ Mësuesja shqiptare kap nxënësin dhe i fut duąrt P0SHTË pantaIIonave dhe e…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Një video skan daloze që po bën xhiron e rrjeteve sociale tregon një nxënës që përgatitet të dalë nga një zonë e një shkolle bashkë me një mësuese,.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…