Lajm

“Shko Shkruj Najkun Se Mashkull Më Hiç Se Ty Momentalisht Nuk Ka”

Ramushi nuk u beson grave!Ka konstatuar kategorikisht, se:‘Vlora është ambasadore e Hashimit’;‘Vjosa është Presidente e Kurtit’;E ti, i kujna je!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Pse nuk po afrohesh deri te psikiatri, helbete po ta ndal hazin me naj kokërr, se nuk dihet ndoshta ka ilaç edhe për smirën dhe neverinë tënde!Ose shko shkruj najkun se mashkull më hiç se ty momentalisht nuk ka.Qysh i thuhet gruas ‘je e këtij’ e je ‘e atij’!/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet