Lajm

Qenkan zënë keq këta/ Sara i tha ke bërë s*ks me para me femra dhe pyet: Princ kush ta pagoi helikopterin që more Jaseminën

Qenkan zënë keq këta/ Sara i tha ke bërë s*ks me para me femra dhe pyet: Princ kush ta pagoi helikopterin që more Jaseminën/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Sara: Kush e pagoi takimin me helikopter, zh*golo. Se ka paguar ai takimin e di ai. Sara: Jam shumë kurioze se çfarë do të blesh në takimin tjetër se u grive.//.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…