Lajm

PROSTITUCIONI NË QENDRAT E MASAZHIT, HISTORIA E SHQIPE HYSENAJ: MË THANË TË MERREM ME BURRA…

PROSTITUCIONI NË QENDRAT E MASAZHIT, HISTORIA E SHQIPE HYSENAJ: MË THANË TË MERREM ME BURRA…/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Megjithatë, vendosa të shkoj në një qendër m asazhi dhe të filloja punë, që të mësoja dhe profesionin”.Por, siç thotë Shiqpja, gjërat nuk shkuan ashtu si m endonte.“.…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…