Lajm

Ky ishull në Greqi ju jep shtëpi, tokë dhe 500 euro në muaj për të jetuar atje

Ky ishull në Greqi ju jep shtëpi, tokë dhe 500 euro në muaj për të jetuar atje/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

ishulli grek i Cerigotto ose (Antikythera) është njëzet kilometra katrorë, pothuajse tërësisht i paprishur, me ujëra të smeraldta dhe një fshat të vetëm, Potamos, i cili gjithashtu shërben si port kryesor dhe pika e mbërritjes në ishull..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…