Lajm

Ja pse e kemi pjesën e bardhë tek thonjtë

Ja pse e kemi pjesën e bardhë tek thonjtë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Vijat e bardha apo shenjat në thonj janë si rezultat i një dukurie të quajtur ‘Leukonychia’, e cila ndodh si rezultat i mbetjes së ajrit brenda nën thua..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve