Lajm

Gjyshja Mes Lotësh Rr Ëqeth Me Historinë E Saj: Vajza Ime Dhe 4 Fëmijët E Saj Dhanë Shpirt, Ç’e Dua Jetën Unë

Gjyshja Mes Lotësh Rr Ëqeth Me Historinë E Saj: Vajza Ime Dhe 4 Fëmijët E Saj Dhanë Shpirt, Ç’e Dua Jetën Unë/Pak sekonda pasi ta kaloni marketingun shfaqen pamjet

Ajo ka bërë me dije se vajza e saj dhe katër nipërit dhe mbesat dhanë shpirt pasi një bo m bë pl asi.Ndërkohë janë kapur dhe a uto rët të cilët janë Zak Bolland, 26, dhe David Worrall, 28 vjeç..…Ndiqen! videon per te kuptuar se per qfare behet fjale:Ju ftojmë të hapn! market!ngu^n për pak sek’onda dhe shfaqen pamjet ekskluz!ve…